Rólunk

Gina
Körülbelül 20 éves korom óta jógáztam a mozgás szeretete miatt, de az igazi változást egy tengerparti jógatábor hozta meg számomra.
Addig azt hittem a jóga egy nyújtásos torna. Fantasztikus, szinte megvilágosodás volt számomra a felismerés, amikor először megéreztem, azt, amit nem lehet szavakkal leírni. Teljesen átalakult bennem a jóga fogalma és megéreztem magamban a lényegét, a figyelmet.

A táborból hazaérkezvén beiratkoztam első jógaoktatói tanfolyamomra és utána megállíthatatlanul hozta az élet egyik dolgot a másik után. Azóta a jóga és a flow szerelmese vagyok. Számomra olyan ez, mint egy imádság, egy út önmagamhoz.

Személyes tapasztalatom, hogy a jóga és a figyelem gyakorlásával tudatosabban tudom kezelni a napi feszültségeket, stresszes helyzeteket, érzéseimben és a velem kapcsolódó emberekben felismerhetem önmagam. A jóga folyamatos fejlődést biztosít, kihívást ad, ezzel együtt elfogadásra és önismeretre tanít.

Gyerekkorom óta pozitív gondolkodónak ismertem magam, viszont amióta jógázom inkább a teljesség az, amire törekszem és ezt próbálom átadni az óráimon is. Szerintem a jóga egy csodálatos eszköz, ami segít megtalálni a harmóniát saját magamban, a világban és az életben. Hálás vagyok ezért a kimeríthetetlen adományért, a jógáért, minden tapasztalásért, az életért. Bejelentkezés: 06 30 957 7360

Végzettségeim
Gerincjóga oktató – Mandala
Sportoktató – Mandala
Hatha Flow-, Vinyasa Flow jógaoktató – Varga Judit
Kismamajóga Flow és Baba-Mama Jógaoktató – Varga Judit, Csiki Mariann
Embodied Flow Body – Tara Judelle, Dr. Scott Lyons
Babajóga mozgásfejlesztéssel – Csiki Mariann, Kuti Judit
Gerinc és Jóga – Bene Máté
Shiva Sutra tanfolyam – Tara Judelle

Tagság
Vinyasa Flow Jóga Egyesület

Anikó
Miért pont a jóga?

A nagybetűs Boldogságkeresés indított el rögös utamon… Fájdalmasnak, legfőképp értelmetlennek találtam emberi létezésemet, de valahogy ott legbelül tudtam, hogy ez nem elrendeltetett állapot, vagyis nem vagyok Boldogtalanságra ítélve! Juhéjjjj – megjelent a fény! Indulás..!

De mi is tulajdonképpen a Boldogság? Na, ez jó kérdés, gyakorlatilag definiálhatatlan, de ez lángra lobbantotta a gyújtózsinórt.

Sok-sok helyen tanultam és ahogy, ezáltal nyílt ki a világ bennem és körülöttem, egy belső vezetettségből kerültem a jóga ösvényére, amiben megleltem a Teljességet. Mindent, ami számomra emberként fontos, vagyis: az Önfelfedezés lehetőségét adta a jóga és annak az eszköztára.
Soha nem tudtam elképzelni izgalmasabb, örömtelibb életet, mint hogy felismerjem magam pillanatról-pillanatra a világomon keresztül! Ez egy véget nem érő utazás, az önismeret útján.

Végzettségeim
Légzéstréner,
Személyi edző – rekreációs mozgásprogram vezető,
Sportedző,
Jógaoktató,
bodyART oktató