Táborok

MindEgy Jógatábor – szeptember

2022. szeptember 8. – szeptember 15. (8 nap 7 éjszaka)

A jóga fitté, ellenállóvá teszi a testet, és megnyitja a szellemet a lélek mélyebb rétegei felé. A tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a pihenni vágyóknak. Gyere el, és élvezd e két önmagában is tökéletes dolog összefonódásának fokozott hatását. Tapasztald meg saját bőrödön az igazi harmóniát.

Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, tapasztalhatod a közösség erejét, kezdő és haladó jógásként is jól érezheted magad, akár családdal, akár egyénileg is jöhetsz, választhatod a pihenést, vagy aktívan is töltheted a fakultatív idődet, egy szó, mint száz, az utazás mindig kaland…

Bárki jógázhat kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül, sőt a jóga mindenkit segít fejlődni azon az úton, amelyen halad. A jóga egy csodálatos eszköz egy jobb élethez, akár testi, akár szellemi, akár lelki fejlődésünk a cél.

A táborban lehetőséged lesz megtapasztalni a gyakorlatok (ászanák) jótékony hatásait testi, lelki, szellemi szinten, elsajátítani stresszkezelési technikákat a jóga bőséges eszköztárával, mint légzés, meditáció, relaxáció, amiket biztonsággal használhatsz otthon is.

Étkezés

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Felár ellenében van lehetőség gluténmentes, tejmentes vagy vegán étkezésre is.

Utazás

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (busz, vonat, stb.).

Amit a Jóga táborban megkaphatsz tőlünk

  • napi 2 jógaóra (reggel és késő délután)
  • ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
  • alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
  • mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
  • beszélgetések egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia, önismeret) igény szerint.
  • kirándulás, fürdés, napozás
  • figyelem és teljes körű szervezés
  • közös kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára.
  • térítéses fakultatív programok szervezése (pl. SUP jóga, biciklitúra, hajósprogram)

A tábor napirendje

7.00 – Reggeli Jóga
9.00 – Reggeli
10.00 – Fakutatív vagy szabad program (igény szerint)
13.00 – Ebéd (háromfogásos)
14.00 – Szabad program (vagy fakutatív program)
17.30 – Jóga
19.00 – Könnyű vacsora
20.00 – Beszélgetés, közös játék vagy szabad program

A tábor szakmai vezetői

A tábor vezetői és jógaoktatói Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, yin jóga oktató, sporttréner) és Nagy Anikó (Jóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető, yin jóga oktató, kínai asztrológus).

Egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel, és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 460 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig … EUR/gyermek

Jelentkezés:

mindegyjoga@gmail.com

vagy

http://www.vegatabor.hu/jelentkezes

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)

Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna) és a fakultatív programokat.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a korábbi táborokól

Vélemény, hozzászólás?