Áramló (Flow) Jóga - Balatonfüred

A jóga segíthet megtanulni öszpontosítani, figyelmünket egyre inkább belső világunk felé tereli, mely által megismerhetjük önmagunkat (nem csak személyiség szinten)! A Flow áramlást, a jóga számomra befelefigyelést jelent. Ez egy olyan óratípus, ahol a lélegzettel együtt szinte folyamatosan áramlik a test, ami végül egy lecsendesített elmét eredményezhet, azaz egy mozgó meditációvá válhat. Ez a fajta testmozgás nemcsak biztonságosan nyújtja, de erősíti is az izmokat, hogy azok plasztikusan legyenek; fejleszti az egyensúlyt, nagyobb testtudatot eredményezhet. Az ászanákat maximum 5-7 légzésig tartjuk ki. Mivel dinamikusabb irányzatról van szó a mai ember számára talán könnyebb lehet elkezdeni lelassulni, figyelni, megérezni a lélegzet és az energia áramlását a testben.

Az órák tematikusan vannak felépítve, ám így is bármikor bekapcsolódhatsz, mert hétről hétre elővesszük az adott témákat, hogy elmélyítsük gyakorlásunkat és tapasztalásainkat.
Ha szeretnéd megajándékozni magadat hetente másfél óra “énidővel” itt a helyed, szeretettel várlak!

A 75 perces jóga ára:
3.000 Ft/alkalom
13.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.600/alk.)
25.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.500/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Gerincjóga - Balatonfüred

A gerincjóga egy alkalmazott formája a jógának, mely célzottan fókuszál a gerinc és az ízületek egészségére, prevenciós szemléletű mozgásforma, mely a jóga eszközeit és filozófiáját használva segíti a belső figyelem és tudatosság kialakítását.

Egyszerű gyakorlatokkal: a törzs erősítésével, a feszült területek oldásával, az ízületek természetes mozgatásával foglalkozunk, hogy izmaink rugalmasak és erősek legyenek. A jógában kihagyhatatlan a tudatos légzés és stresszoldás, így az óra segít összhangba kerülni, testileg és lelkileg egyaránt.

A 75 perces jóga ára:
3.000 Ft/alkalom
13.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.600/alk.)
25.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.500/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Yin Yang Jóga - Veszprém

A teljesség az elme számára a dualitáson, a viszonyításon keresztül jelenik meg, egyik oldal a másik nélkül értelmezhetetlen.
Ez a kétpólusú minőség a Yin és a Yang, ami tökéletesen kifejezi ezt a szakadatlan energiaáramlást, és a kiegyenlítődés felé tör.
Az óra STRESSZOLDÓ hatású!
A Yin & Yang Jóga a harmóniára törekszik, ezzel egyensúlyt teremteve.
A yang része az órának aktívabb, áramló mozgás, amelyet a saját légzésünk ritmusára történik, ezzel megteremtve a flow élményt.
A yin minőség az órán úgy jelenik meg, hogy több percen keresztül belehelyezkedünk egy-egy pózba és hagyjuk megengedően elmélyíteni azt.
Főként a gravitációval dolgozva a test mélyebb rétegeibe a kötőszöveteink, ízületeink, csontjaink és belső szerveink egészségére hatunk.
A jelenlét terében a fegyelmünk iránya befelé, önmagunkba áradó, így teremtve lehetőséget az önvizsgálódásra.
Az órát minden esetben egy relaxációval zárjuk, ahol lehetőség nyílik a megélt tapasztalások integrálására.
Kellékek: Jógamatrac, réteges öltözködés, kényelmes ruházat, meleg zokni.

Árak:
3.000 Ft/alkalom
12.000 Ft – 5 alkalmas bérlet

 • Nagy Anikó
 • +36 70 292 9525

Csikung és Légzés - Veszprém

A csikung (Chi-kung, QiGong) ősi kínai sresszoldó és energetizáló torna és meditáció. A csi energiát, életerőt jelent, a kung pedig művelést, gyakorlást.
A Csikung kifejezetten finom edzési mód, amely összekapcsolja a szellemet a testtel, miközben a gyakorló figyelmét befelé irányítja.
Lényegi célja az egyensúly létrehozása: az erő, rugalmasság és belső energia egységének megteremtése. Mozgásos meditáció, mely egyesíti a testet, az elmét és a szellemet. A „jelen-léttel” és energiával történő mozgás művészete, melynek során lehetőségünk nyílik, hogy megtapasztaljuk önmagunk teljességét a „most”-ban. Ebből a belső teljesség-érzésből önmagától tárul fel a természet, az univerzum és önmagunk egysége.
Energiaszint emelő LÉGZÉS:
A légzés maga – az életet áramoltatja a földi létezőkben, az egyik legfontosabb anyagcsere folyamatunk, hisz csak pár percet bírunk ki nélküle.
A legalapvetőbb mozgásunk a légzés.
Főként energetizáló légző gyakorlatokat alkalmazunk az órákon, természetesen kiegészítve a nyugtató, feszültség levezető módszerekkel.
FONTOS!
Az órára jelentkezés feltétele az egészséges szellemi, mentális állapot!

Árak:
3.000 Ft/alkalom
12.000 Ft – 5 alkalmas bérlet

 • Nagy Anikó
 • +36 70 292 9525

Yin jóga - Balatonfüred

A yin jóga rendszerével a nőies energiákat aktiváljuk, melyek a passzivitás, befelé fordulás, befogadás, mozdulatlanság, kitartás, stabilitás, meditatív állapot, ugyanakkor nem azt jelenti, hogy csak nők végezhetik ezt a fajta jógát, hisz mindenkiben jelen vannak ezek a minőségek.

A yin jóga hatására – mely során az ászanákat hosszabb ideig tartjuk ki és ezt kombináljuk a kínai medicina meridián rendszerével, tudatosan az egyes szerveinkben tárolt érzelmi blokkok oldásával- beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A Yin jóga elcsendesít, megtanít figyelni, kiegyensúlyozza az energiáidat, összekapcsol a középpontoddal, szervi tünetek, betegségek gyógyító eszköze lehet. Harmonizálja a túl aktív (pörgős elme), működésünket, egyensúlyba hozza a férfi-női minőségeket bennünk.

Szerettel várok mindenkit, aki szeretne megismerkedni az érzelmi blokkoldó Yin jógával!

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

Lemanguria, Élettánc - Balatonfüred

Másfél órán keresztül mozdulhatsz a lelkedből, elhagyva a sémáid. Biztonsagos térben, finoman vezetve mégis szabadon élheted meg Önmagad.

A LEMangURIA® holisztikus mozdulatművészet testtudatos figyelmet igénylő, rögtönzött, szabad mozdulatok általi improvizációt alkalmazó táncos módszer.

Segíti a cselekvő jelenlét (szabad tánc) általi belső inspirációkkal mozgósított kreatív energiák felszabadítását. Az önkifejezés, az ember személyes történetének integrálódása a világ változásaihoz. Hiszen minden mozgásban van, minden pillanat újat hoz, és a mozdulati nyelv sajátságos átélése által válik nyilvánvalóvá a flow élmény, az egyensúly, a harmónia. Forrás: https://lemanguria.hu/

Tánctudást, előképzettséget nem igényel. Kényelmes, laza ruhában gyere!

Ajánlott adomány:
2.500-3.500 Ft/alkalom

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

RTM - hasizom regenerációs torna - Balatonfüred

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál és újjáépíti a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanuljunk vele együtt élni, megértsük mi történt a testünkben és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

A program 8 lépcsőből áll. 8 hét alatt fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod, építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak, akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik a gyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodást zárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükséges izmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Árak:
2.200 Ft/alkalom
9.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
17.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Kalincsák Beáta
 • +36 20 482 5734

Mozgáskotta - Balatonfüred

A magyar Mozgáskotta módszer játékos komplex mozgás- és személyiségfejlesztő program, 3-7 éves gyermekeknek. A módszert javasoljuk azoknak, akik játékos mozgásfejlesztést szeretnének gyermeküknek, amely többek között segít feloldani a részképesség, tanulási és téri orientációs problémákat, fejleszti a mozgásos ügyetlenséget, valamint megoldást kínál a hiperaktivitás és figyelemzavar esetén.

A mozgáskotta módszer játékos feladatai a tehetséggondozás és az iskolai előkészítés terén is remek lehetőségeket nyújtanak. A fejlesztés célja, hogy a gyermek új oldalról tudja megközelíteni a mozgást, a sportot.

Árak:
Havonta 4 alkalom: 10000 Ft
Havonta 8 alkalom: 18000 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/fő

 • Feketéné Antal Erzsébet
 • +36 30 266 6506 vagy erzsi.mozgaskotta@gmail.com
 • Kovács Zoltánné (Andi)
 • +36 30 163 3860 vagy andi.mozgaskotta@gmail.com