Áramló (Flow) Jóga - Balatonfüred

A jóga segíthet megtanulni öszpontosítani, figyelmünket egyre inkább belső világunk felé tereli, mely által megismerhetjük önmagunkat (nem csak személyiség szinten)! A Flow áramlást, a jóga számomra befelefigyelést jelent. Ez egy olyan óratípus, ahol a lélegzettel együtt szinte folyamatosan áramlik a test, ami végül egy lecsendesített elmét eredményezhet, azaz egy mozgó meditációvá válhat. Ez a fajta testmozgás nemcsak biztonságosan nyújtja, de erősíti is az izmokat, hogy azok plasztikusan legyenek; fejleszti az egyensúlyt, nagyobb testtudatot eredményezhet. Az ászanákat maximum 5-7 légzésig tartjuk ki. Mivel dinamikusabb irányzatról van szó a mai ember számára talán könnyebb lehet elkezdeni lelassulni, figyelni, megérezni a lélegzet és az energia áramlását a testben.

Az órák tematikusan vannak felépítve, ám így is bármikor bekapcsolódhatsz, mert hétről hétre elővesszük az adott témákat, hogy elmélyítsük gyakorlásunkat és tapasztalásainkat.
Ha szeretnéd megajándékozni magadat hetente másfél óra “énidővel” itt a helyed, szeretettel várlak!

A 75 perces jóga ára:
3.000 Ft/alkalom
13.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.600/alk.)
25.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.500/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Gerincjóga - Balatonfüred

A gerincjóga egy alkalmazott formája a jógának, mely célzottan fókuszál a gerinc és az ízületek egészségére, prevenciós szemléletű mozgásforma, mely a jóga eszközeit és filozófiáját használva segíti a belső figyelem és tudatosság kialakítását.

Egyszerű gyakorlatokkal: a törzs erősítésével, a feszült területek oldásával, az ízületek természetes mozgatásával foglalkozunk, hogy izmaink rugalmasak és erősek legyenek. A jógában kihagyhatatlan a tudatos légzés és stresszoldás, így az óra segít összhangba kerülni, testileg és lelkileg egyaránt.

A 75 perces jóga ára:
3.000 Ft/alkalom
13.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.600/alk.)
25.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.500/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Energetizáló Jóga - Veszprém

A teljesség az elme számára a dualitáson, a viszonyításon keresztül jelenik meg, egyik oldal a másik nélkül értelmezhetetlen.
Ez a kétpólusú minőség a Yin és a Yang, ami tökéletesen kifejezi ezt a szakadatlan energiaáramlást, és a kiegyenlítődés felé tör.
Az óra STRESSZOLDÓ hatású!
A Yin & Yang Jóga a harmóniára törekszik, ezzel egyensúlyt teremteve.
A yang része az órának aktívabb, áramló mozgás, amelyet a saját légzésünk ritmusára történik, ezzel megteremtve a flow élményt.
A yin minőség az órán úgy jelenik meg, hogy több percen keresztül belehelyezkedünk egy-egy pózba és hagyjuk megengedően elmélyíteni azt.
Főként a gravitációval dolgozva a test mélyebb rétegeibe a kötőszöveteink, ízületeink, csontjaink és belső szerveink egészségére hatunk.
A jelenlét terében a fegyelmünk iránya befelé, önmagunkba áradó, így teremtve lehetőséget az önvizsgálódásra.
Az órát minden esetben egy relaxációval zárjuk, ahol lehetőség nyílik a megélt tapasztalások integrálására.
Kellékek: Jógamatrac, réteges öltözködés, kényelmes ruházat, meleg zokni.

Árak:
3.000 Ft/alkalom
12.000 Ft – 5 alkalmas bérlet

 • Nagy Anikó
 • +36 70 292 9525

Kismama Jóga

A kismama jóga egy lágy, áramló gyakorlás, ahol a test alapos de kíméletes átmozgatásán túl, fontos szerepet kap a befelé figyelés, az elcsendesedés, a saját testi-lelki változások tudatos megélése. A légzésre, testi érzetekre és belső folyamatokra irányított figyelem segíti a babával való harmonikus kapcsolat megteremtését és ezáltal a szülésre való felkészülést.

A várandósság időszaka biológiailag, hormonálisan és lelkileg is radikális változást hoz a kismama számára. A rendszeres gyakorlás segít enyhíteni a várandósság során fellépő mozgásszervi panaszokat, oldja a szorongásokat és hozzájárul a jó közérzet fenntartásához.

A kismama jóga a várandósság 13. hetétől ajánlott, egészséges kismamák számára, de sosem késő elkezdeni. Még az utolsó hónapokban elkezdett gyakorlás is nagy segítséget nyújthat a várandósságban, majd később a szülésben is. Előzetes jógás tapasztalatra nincs szükség, teljesen kezdőként is várunk! A foglalkozáson a saját ritmusodban haladhatsz, maximálisan figyelembe véve az aktuális állapotodat.

Az órát 4 főtől tudom megtartani.

Reggeli/délelőtti óra esetén kérlek megelőző este 20h-ig jelentkezz be!
Az órákról 2 órával kezdés előttig minden további nélkül le lehet jelentkezni, térítésmentesen. Ez után a foglalás végleges és az óra teljes díját meg kell téríteni az oktató számára.

Ár:
3.000 Ft / alkalom

Bejelentkezés: https://n599918.alteg.io/

 • Moharos-Imrik Orsolya
 • +36 30 831 3020

Yin jóga - Balatonfüred

A yin jóga rendszerével a nőies energiákat aktiváljuk, melyek a passzivitás, befelé fordulás, befogadás, mozdulatlanság, kitartás, stabilitás, meditatív állapot, ugyanakkor nem azt jelenti, hogy csak nők végezhetik ezt a fajta jógát, hisz mindenkiben jelen vannak ezek a minőségek.

A yin jóga hatására – mely során az ászanákat hosszabb ideig tartjuk ki és ezt kombináljuk a kínai medicina meridián rendszerével, tudatosan az egyes szerveinkben tárolt érzelmi blokkok oldásával- beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A Yin jóga elcsendesít, megtanít figyelni, kiegyensúlyozza az energiáidat, összekapcsol a középpontoddal, szervi tünetek, betegségek gyógyító eszköze lehet. Harmonizálja a túl aktív (pörgős elme), működésünket, egyensúlyba hozza a férfi-női minőségeket bennünk.

Szerettel várok mindenkit, aki szeretne megismerkedni az érzelmi blokkoldó Yin jógával!

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

Fúziós Jóga

A fúziós gyakorlás több módszerből olvad össze a számomra legkellemesebb és leghasznosabb ötvözetté. Klasszikus Hatha alapra építkezik az óra szerkezete, fontos a légzés és a relaxáció (Shavasana), egy kis filozófiát, elméletet is csepegtetek néha, de nem visszük túlzásba. Az Ashtangából leágazó, de annál szabadabb Vinyasa áramlással mozgatjuk át mindenünket, aztán áttérünk a már-már terápiás jellegű, precizitásáról híres Iyengar módszerre.

Kezdő szinttől építjük fel az órákat, de a már jógázóknak is lesz kihívás és fejlődési lehetőség, ezért mindenkit szeretettel várok! Kb. 12 éves kortól -jöhetnek olyan gyerekek, akik tudnak és akarnak figyelni és gyakorolni- 100 éves korig, testsúlytól, alkattól, állóképességtől, rugalmasságtól függetlenül várok mindenkit.
Ha van sérülésed, elváltozásod, betegséged, akut fájdalmad, vagy volt műtéted, kérlek írd meg nekem az első óra előtt üzenetben, a felkészültségemet segíted vele. Nem lehet bármilyen kondícióval jógázni, de sokféle kondícióval érdemes.
A cél, hogy a jelenlegi testünkben a lehető legjobban érezzük magunkat, harmóniában a lelkünkkel és a szellemünkkel

 • Böhm Zsófi
 • +36 20 260 0595

Lemanguria szabadtánc

A Lemanguria foglalkozásokon ráhangolódunk és mozdulunk a ” belső ” ritmusunk által vezérelt ütemre, a zene erejére hagyatkozva minden testrészünkkel táncolunk, mozdulunk, ha kell kapcsolódunk. Használunk eszközöket, botokat ,kendőket, hangszereket, de a saját hangunkat is. “Feladatok ” is lehetnek, mind egyéni, páros, vagy csoportos bontásban. A “HAT-ALMA” energetikai légző gyakorlatba is ” belekóstolunk”. A végén pedig megosztó körrel zárunk.

Kéthetente csütörtökön találkozunk!
Ajánlott adomány: 3000.- Ft.

 • Pálmai Tibi
 • +36 70 556 0485

Fúziós Moderntánc órák

A moderntánc elemei ötvözve a kortárstánc technikákkal. Intenzív táncos testképzés, ahol mindenki saját magához képest fejlődik.
Az órát mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének a tánc révén tudatos alakformálást. 90 percben sok ruganyosságot és állóképességet növelő gyakorlatot végzünk, könnyen követhető koreográfiát tanulunk, óra végén pedig erősítünk és funkcionálisan nyújtunk, az izomláz elkerülése miatt.
Kezdők is bátran csatlakozhatnak, és mindazok, akik már régóta kacérkodnak a tánctanulással, de egy lazább óratípusra vágynak.
Az óra 14 éves kortól ajánlott.

Időtartam: 5 héten át, kezdés november 11-én szombaton, vége: December 9.
Befizetési és jelentkezési lehetőség

Ára:
25.000 Ft a 5 alkalom

 • Pálfi Gabi
 • +36 30 373 3310

RTM - hasizom regenerációs torna - Balatonfüred

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál és újjáépíti a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanuljunk vele együtt élni, megértsük mi történt a testünkben és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

A program 8 lépcsőből áll. 8 hét alatt fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod, építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak, akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik a gyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodást zárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükséges izmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Árak:
2.200 Ft/alkalom
9.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
17.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Kalincsák Beáta
 • +36 20 482 5734

Mozgáskotta - Balatonfüred

A magyar Mozgáskotta módszer játékos komplex mozgás- és személyiségfejlesztő program, 3-7 éves gyermekeknek. A módszert javasoljuk azoknak, akik játékos mozgásfejlesztést szeretnének gyermeküknek, amely többek között segít feloldani a részképesség, tanulási és téri orientációs problémákat, fejleszti a mozgásos ügyetlenséget, valamint megoldást kínál a hiperaktivitás és figyelemzavar esetén.

A mozgáskotta módszer játékos feladatai a tehetséggondozás és az iskolai előkészítés terén is remek lehetőségeket nyújtanak. A fejlesztés célja, hogy a gyermek új oldalról tudja megközelíteni a mozgást, a sportot.

Árak:
Havonta 4 alkalom: 10000 Ft
Havonta 8 alkalom: 18000 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/fő

 • Feketéné Antal Erzsébet
 • +36 30 266 6506 vagy erzsi.mozgaskotta@gmail.com
 • Kovács Zoltánné (Andi)
 • +36 30 163 3860 vagy andi.mozgaskotta@gmail.com