Áramló (Flow) Jóga

A jóga segíthet megtanulni öszpontosítani, figyelmünket egyre inkább belső világunk felé tereli, mely által megismerhetjük önmagunkat (nem csak személyiség szinten)! A Flow áramlást, a jóga számomra befelefigyelést jelent. Ez egy olyan óratípus, ahol a lélegzettel együtt szinte folyamatosan áramlik a test, ami végül egy lecsendesített elmét eredményezhet, azaz egy mozgó meditációvá válhat. Ez a fajta testmozgás nemcsak biztonságosan nyújtja, de erősíti is az izmokat, hogy azok plasztikusan legyenek; fejleszti az egyensúlyt, nagyobb testtudatot eredményezhet. Az ászanákat maximum 5-7 légzésig tartjuk ki. Mivel dinamikusabb irányzatról van szó a mai ember számára talán könnyebb lehet elkezdeni lelassulni, figyelni, megérezni a lélegzet és az energia áramlását a testben.

Az órák tematikusan vannak felépítve, ám így is bármikor bekapcsolódhatsz, mert hétről hétre elővesszük az adott témákat, hogy elmélyítsük gyakorlásunkat és tapasztalásainkat.
Ha szeretnéd megajándékozni magadat hetente másfél óra “énidővel” itt a helyed, szeretettel várlak!

A 75 perces jóga ára:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.200/alk.)
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.000/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Illatos Yin Jóga

A yin jóga olyan, mint egy belső utazás.

A hosszan kitartott pózok megtaníthatnak elcsendesedni, befelé figyelni, a jelenben lenni, tiszteletben tartani a tested és a lelked adott pillanatbeli határait, és fizikálisan hozzájárulhatnak az ízületek rugalmasságának megőrzéséhez.

Az indiai jógára és a kínai medicinára épülő gyakorlatok erős hatással vannak a kötőszövetekre is, melynek köszönhetően gyakran érzelmi oldódás is tapasztalható a gyakorlás által.

Sokan a yin-t magával a nőiséggel azonosítják. Valójában a yin a lágy, lassú, mély és passzív minőségeket jelenti. Mivel a világunk túlnyomórészt a yang-ra jellemző keménységet, gyorsaságot, felfelé törekvést és aktivitást kéri tőlünk, ezért a yin jóga nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlott, hiszen a harmonikus élethez és az egészséghez elengedhetetlen a kettő egyensúlya.

Az órákat finom, illatos ráhangolódással kezdjük, és átható rezgéssel teli hangfürdővel zárjuk. Ezzel is hozzájárulva, hogy megérkezhess önmagadba, a csendedbe, a szívedbe.

Minden órán abban támogatlak, hogy találd meg és tiszteld a határaidat. Nem kell megfelelned senkinek. Nincs rád erőltetve semmi. Itt megengedő, ítéletmentes térben lehetsz.

Szeretettel várlak, ha énidőre vágysz, ha töltődnél, ha mélyülnél önmagadban, ha megőriznéd vagy visszaszereznéd a tested rugalmasságát, ha szeretnél visszatalálni a belső iránytűdhöz vagy, ha egyszerűen csak relaxálnál.

Árak:
2.500 Ft/alkalom
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (4 hónapig érvényes)

 • Németh Gabriella
 • +36 70 526 5330

Hatha Jóga

Az órán ráhangolódás, majd bemelegítés után olyan gyakorlatokat végzünk, melyek az egész testünket erősítik, formálják és rugalmassá teszik. Minden ászanát hosszabb ideig, általában 7-8 légzésig tartunk ki, hogy legyen idő a póz helyes kivitelezésére, odafigyelve a részletekre, közben a mély, egyenletes, orron keresztül történő légzésre is.

Számíthatsz egyensúlyozó gyakorlatokra, hátizomerősítésre, nyújtásokra és fordított testhelyzetekre is. Az óra végén hanyattfekvésben élvezheted a relaxációt.

Ideális azok számára, akik most ismerkednek a jógával, de haladó gyakorlók is találnak benne kihívást.

Az órák hatására:

 • erősödnek az izmaid
 • mozgékonyabbá válik a tested
 • javul az egyensúlyod és a tartásod
 • nő a testtudatod
 • helyreáll az izomegyensúly
 • megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől
 • lelkileg feltöltődhetsz és kiegyensúlyozottabbá válhatsz

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Varga Tímea
 • +36 70 883 2883

Csípőnyitó jóga

A medencénk a csípőízülettel testünk középpontja. Meghatározza a testtartásunkat, járásunkat, testünk és lelkünk egészségi állapotát.

A csípőnyitó órákon az egész testet átmozgatjuk, miközben fókuszban a medence és a csípő körüli izmok erősítését és nyújtását tartjuk. Egy rövid ráhangolódás és bemelegítés után olyan ászanákat végzünk, melyekkel megnyújtjuk a csípő körüli izmokat, hatunk a medence izmaira, a combizmokra, farizmokra, az alhas és a derék izmaira is.

Az utolsó 20 percben hosszabb időt, perceket töltünk el a talajon végezhető ászanákban, hogy bele tudjunk lazulni a pózokba, ezáltal könnyebben el tudjuk engedni a testi és a mentális feszültséget is. Az órát pihentető relaxációval zárjuk.

A medence tájéki izmok átnyújtásával elért, rugalmas csípő hatására enyhülnek a hátfájdalmak, javul a tartásunk és a járásunk, valamint helyreáll a vérkeringés a lábunkban. Lelki szinten segít elengedni a félelmeinket, szorongásainkat, múltbéli sérelmeket, fájdalmakat, mivel a stresszen kívül ezeket is a csípő területén tároljuk.

Kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Varga Tímea
 • +36 70 883 2883

Iyengar Jóga

Az Iyengar Jóga (ejtsd “ájengár”) a hatha jóga egyik módszere, a 95 éves koráig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül. A módszer rendkívül precíz és intelligens. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. A változatos szekvenciák egyaránt fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.

„A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét. Meg kell tapasztalni.” B.K.S. Iyengar Az ászanákat alaposan, precízen és progresszív módon tanítja, kezdetben az ászanák formája a cél, azonban a pózok folyamatosan fejleszthetők egyre szabadabb légzést, csendesebb elmét és idegrendszert eredményezve. Az ászanákat egyfajta egyvonalúság mentén tanítja, a bizonyos testrészek meghatározott vonalak mentén való pozícionálása segíti a testet, hogy optimálisabb helyzetet nyerjen. A korrigált fizikai test lehetővé teszi a belső szervek igazítását és a légzés szabadabb áramlást, végső soron az idegrendszer elcsendesedését.

Fontos, hogy a tanítványok az órákon folyamatos visszacsatolást, egyéni igazítást kapnak. A relaxáció minden gyakorlás része, az óra vége mindig Savászanával zárul. Az irányzat követi a jóga célját: „Cittas vrttti nirodah” azaz az elme hullámzásának csendesítését. Vallja, hogy az elme csak a test megművelésével együtt csendesíthető, ahol a test, az elme és a légzés kölcsönösen hat egymásra. A jóga mindenkinek ajánlott, aki szeretné a testet egészségesen, az elmét csendesen, élesen és éberen tartani. Kortól, nemtől függetlenül bármikor elkezdhető.

Forrás: iyengar.hu

Árak:
2.500 Ft/alkalom
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (4 hónapig érvényes)

 • Vajai-Hebling Katalin
 • +36 30 267 6506
 • Vajai Szabolcs
 • +36 30 986 6958

Yin jóga

A yin jóga rendszerével a nőies energiákat aktiváljuk, melyek a passzivitás, befelé fordulás, befogadás, mozdulatlanság, kitartás, stabilitás, meditatív állapot, ugyanakkor nem azt jelenti, hogy csak nők végezhetik ezt a fajta jógát, hisz mindenkiben jelen vannak ezek a minőségek.

A yin jóga hatására – mely során az ászanákat hosszabb ideig tartjuk ki és ezt kombináljuk a kínai medicina meridián rendszerével, tudatosan az egyes szerveinkben tárolt érzelmi blokkok oldásával- beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A Yin jóga elcsendesít, megtanít figyelni, kiegyensúlyozza az energiáidat, összekapcsol a középpontoddal, szervi tünetek, betegségek gyógyító eszköze lehet. Harmonizálja a túl aktív (pörgős elme), működésünket, egyensúlyba hozza a férfi-női minőségeket bennünk.

Szerettel várok mindenkit, aki szeretne megismerkedni az érzelmi blokkoldó Yin jógával!

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

Nia Tánc

A Nia egy olyan holisztikus szemléletű mozgásforma, mely 9 különböző mozgásművészet elemeit egyesíti. A táncok közül a Dzsessztánc, a Modern tánc, és a Duncan tánc, a gyógyító művészetek közül a Feldenkrais módszer, az Alexander technika és a Jóga, míg a harcművészetek közül a Tajcsi, a Taekwondo, és az Aikido elemeit tartalmazza.  A Nia a mozgás örömére teszi a hangsúlyt.  Nem csak a testet tartja fitten, hanem egyensúlyban tartja a lelket, az érzelmeket is. Úgy mozgatja át az egész testet, hogy közben kellemesen érzed magad.

Bármilyen edzettségi állapotban, korban és bármilyen testalkattal elkezdhető, végezhető. Lépései, mozdulatai egyszerűek, könnyen elsajátíthatóak. A NIA-t mezítláb táncoljuk, kellemes, kényelmes viseletben.

Gyere és próbáld ki! Tapasztald meg, hogy Neked mi a Nia!

Árak:
2500 Ft/óra
10 alkalmas bérletben 2200 Ft/óra (3 hónapig érvényes)

 • Kovács Szilvia
 • +36 30 365 5552

Pilátesz

A Pilates merőben eltér a hagyományos edzésformáktól. Olyan testrészeket is megmozgat, melyeket más edzések alkalmával nehezen tudunk erősíteni. A Pilates torna egyik legfontosabb előnye, hogy korra, nemre, és súlycsoportra való tekintet nélkül végezhető. A torna a lassú, kontrollált mozgáson, és a helyes légzéstechnikán alapul. Nem terheli meg a sziv és vérkeringési rendszert, de kedvező hatással van rá. A Pilates a mélyen fekvő izmokra, és izületekre hat, azok szivósságát, feszességét növeli.

A Pilates gyakorlatok erős, és szép izmokat alakítanak ki testünkben, de megvan az az előnyük, hogy – amennyiben valamely okból kifolyólag abbahagyjuk – az addig elért eredményeink megmaradnak.

Sőt, bármikor, amikor újra kezdjük – akár 2 év múltán is – úgy érezzük, mintha csak tegnap tornáztunk volna utoljára (izommemória!).

A mélyizmok tornáztatásával jobban megértjük testünk és izmaink működését.
A kisebb, un. segédizmok is elkezdenek dolgozni, felfedezzük azokat az izmainkat is, amiket eddig még soha nem éreztünk.
Ráadásul e módszer segítségével kontrollálhatjuk mozgásunkat, és tudatosan élhetjük mindennapjainkat.

Ár:
2.500 Ft/alkalom
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Király Zsuzsanna
 • +36 20 253 9949

RTM - hasizom regenerációs torna

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál és újjáépíti a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanuljunk vele együtt élni, megértsük mi történt a testünkben és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

A program 8 lépcsőből áll. 8 hét alatt fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod, építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak, akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik a gyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodást zárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükséges izmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Árak:
2.200 Ft/alkalom
9.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
17.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Kalincsák Beáta
 • +36 20 482 5734

Gyógytornás Gerinctréning

A gyógytornás gerinctréningen lágy, kellemes zenére légzés ütemében végezzük a gyakorlatokat, amelyek kifejezetten a gerinc mozgékonyságát növelik miközben az ágyéki izomfűzőre, stabilizálására is nagy hangsúlyt fektetünk. Az órákon tanult testtudatosító feladatok a hétköznapi életbe is könnyen átültethetők.

Napjaink legyakoribb mozgásszervi problémái közé tartoznak a gerinc különböző szakaszainak panaszai, elváltozásai. Ennek tünetei lehetnek: hosszabb-rövidebb időszak(ok)ra derék, hát vagy akár nyaki fájdalmak.

A fenti tünetek megelőzésére vagy már meglévő probléma esetén a gerinctudatos mozgásforma megoldást nyújthat.

Ezen óratípus célja a gerinc tehermentesítése, a testtudatos mozgás által a törzsizomerő, a gerinc hajlékonyságának, rugalmasságának fejlesztése.

Akár ülőmunkát, akár fizikai munkát végzünk a gerinctudatos mozgásprogram mindenkinek ajánlott!

Ár:
1.500 Ft/alkalom

 • Kovács-Lipcsei Miletta
 • +36 70 635 6564

Mozgáskotta

A magyar Mozgáskotta módszer játékos komplex mozgás- és személyiségfejlesztő program, 3-7 éves gyermekeknek. A módszert javasoljuk azoknak, akik játékos mozgásfejlesztést szeretnének gyermeküknek, amely többek között segít feloldani a részképesség, tanulási és téri orientációs problémákat, fejleszti a mozgásos ügyetlenséget, valamint megoldást kínál a hiperaktivitás és figyelemzavar esetén.

A mozgáskotta módszer játékos feladatai a tehetséggondozás és az iskolai előkészítés terén is remek lehetőségeket nyújtanak. A fejlesztés célja, hogy a gyermek új oldalról tudja megközelíteni a mozgást, a sportot.

Árak:
Havonta 4 alkalom: 10000 Ft
Havonta 8 alkalom: 18000 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/fő

 • Feketéné Antal Erzsébet
 • +36 30 266 6506 vagy erzsi.mozgaskotta@gmail.com
 • Kovács Zoltánné (Andi)
 • +36 30 163 3860 vagy andi.mozgaskotta@gmail.com