Áramló (Flow) Jóga

A jóga segíthet megtanulni öszpontosítani, figyelmünket egyre inkább belső világunk felé tereli, mely által megismerhetjük önmagunkat (nem csak személyiség szinten)! A Flow áramlást, a jóga számomra befelefigyelést jelent. Ez egy olyan óratípus, ahol a lélegzettel együtt szinte folyamatosan áramlik a test, ami végül egy lecsendesített elmét eredményezhet, azaz egy mozgó meditációvá válhat. Ez a fajta testmozgás nemcsak biztonságosan nyújtja, de erősíti is az izmokat, hogy azok plasztikusan legyenek; fejleszti az egyensúlyt, nagyobb testtudatot eredményezhet. Az ászanákat maximum 5-7 légzésig tartjuk ki. Mivel dinamikusabb irányzatról van szó a mai ember számára talán könnyebb lehet elkezdeni lelassulni, figyelni, megérezni a lélegzet és az energia áramlását a testben.

Az órák tematikusan vannak felépítve, ám így is bármikor bekapcsolódhatsz, mert hétről hétre elővesszük az adott témákat, hogy elmélyítsük gyakorlásunkat és tapasztalásainkat.
Ha szeretnéd megajándékozni magadat hetente másfél óra “énidővel” itt a helyed, szeretettel várlak!

A 75 perces jóga ára:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet (2.200/alk.)
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (2.000/alk.)

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Nia Tánc

A Nia egy olyan holisztikus szemléletű mozgásforma, mely 9 különböző mozgásművészet elemeit egyesíti. A táncok közül a Dzsessztánc, a Modern tánc, és a Duncan tánc, a gyógyító művészetek közül a Feldenkrais módszer, az Alexander technika és a Jóga, míg a harcművészetek közül a Tajcsi, a Taekwondo, és az Aikido elemeit tartalmazza.  A Nia a mozgás örömére teszi a hangsúlyt.  Nem csak a testet tartja fitten, hanem egyensúlyban tartja a lelket, az érzelmeket is. Úgy mozgatja át az egész testet, hogy közben kellemesen érzed magad.

Bármilyen edzettségi állapotban, korban és bármilyen testalkattal elkezdhető, végezhető. Lépései, mozdulatai egyszerűek, könnyen elsajátíthatóak. A NIA-t mezítláb táncoljuk, kellemes, kényelmes viseletben.

Gyere és próbáld ki! Tapasztald meg, hogy Neked mi a Nia!

Árak:
2500 Ft/óra
10 alkalmas bérletben 2200 Ft/óra (3 hónapig érvényes)

 • Kovács Szilvia
 • +36 30 365 5552

Kismama Flow Jóga

Az órán biztonságosan, mégis áramlóan mozgatjuk át a testet, olyan típusú gyakorlatokat részesítünk előnyben, amik a mama és a baba mozgását, idegrendszerét is egyszerre fejlesztik, illetve fizikailag és lelkileg is felkészíthetnek a szülésre és a vajúdásra. A mozgással már magzati korban el tudod kezdeni babád egészséges idegrendszeri fejlesztését.

Az órákon nagy hangsúlyt fektetünk a légzésre. Mini gátizomtornával, légzőgyakorlatokkal és relaxációval is támogatjuk a szülésfelkészülést.

A foglalkozást minden 14. hetét betöltött kismamának ajánlom, ha nincs orvosi ellenjavallat.

Minimum létszám: 3 fő
A 90 perces jóga ára: 2500 Ft/alkalom

 • Polyák Gina
 • +36 30 957 7360

Eszközös Hatha Jóga

Az órák eszközös hatha jógaórák, így végig nagy figyelmet fordítok a precizitásra, a gyakorlatok helyes és biztonságos végrehajtására. Minden gyakorlást ráhangolódással kezdünk annak érdekében, hogy ne csak testileg, hanem mentálisan is megérkezz az órára. Ezután következik az izmok, ízületek átmozgatása, majd a könnyebb jóga pózoktól haladunk az összetettebb ászanák felé. A jógagyakorlatok megfelelő pontos kivitelezéséhez különféle segédeszközöket is használunk.

Minden órát rövid relaxációval zárunk, hogy a test és az elme megpihenhessen és integrálni tudd a jóga pózok jótékony hatásait.

Az órán hevedereket, fatéglákat és egyéb eszközöket használunk, hogy minden gyakorló az aktuális állapotát figyelembe véve tudjon fejlődni.

Árak:
2.500 Ft/alkalom
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (4 hónapig érvényes)

 • Vajai-Hebling Katalin
 • +36 30 267 6506

Yin jóga

A yin jóga rendszerével a nőies energiákat aktiváljuk, melyek a passzivitás, befelé fordulás, befogadás, mozdulatlanság, kitartás, stabilitás, meditatív állapot, ugyanakkor nem azt jelenti, hogy csak nők végezhetik ezt a fajta jógát, hisz mindenkiben jelen vannak ezek a minőségek.

A yin jóga hatására – mely során az ászanákat hosszabb ideig tartjuk ki és ezt kombináljuk a kínai medicina meridián rendszerével, tudatosan az egyes szerveinkben tárolt érzelmi blokkok oldásával- beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A Yin jóga elcsendesít, megtanít figyelni, kiegyensúlyozza az energiáidat, összekapcsol a középpontoddal, szervi tünetek, betegségek gyógyító eszköze lehet. Harmonizálja a túl aktív (pörgős elme), működésünket, egyensúlyba hozza a férfi-női minőségeket bennünk.

Szerettel várok mindenkit, aki szeretne megismerkedni az érzelmi blokkoldó Yin jógával!

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

Csípőnyitó jóga

A medencénk a csípőízülettel testünk középpontja. Meghatározza a testtartásunkat, járásunkat, testünk és lelkünk egészségi állapotát.

A csípőnyitó órákon az egész testet átmozgatjuk, miközben fókuszban a medence és a csípő körüli izmok erősítését és nyújtását tartjuk. Egy rövid ráhangolódás és bemelegítés után olyan ászanákat végzünk, melyekkel megnyújtjuk a csípő körüli izmokat, hatunk a medence izmaira, a combizmokra, farizmokra, az alhas és a derék izmaira is.

Az utolsó 20 percben hosszabb időt, perceket töltünk el a talajon végezhető ászanákban, hogy bele tudjunk lazulni a pózokba, ezáltal könnyebben el tudjuk engedni a testi és a mentális feszültséget is. Az órát pihentető relaxációval zárjuk.

A medence tájéki izmok átnyújtásával elért, rugalmas csípő hatására enyhülnek a hátfájdalmak, javul a tartásunk és a járásunk, valamint helyreáll a vérkeringés a lábunkban. Lelki szinten segít elengedni a félelmeinket, szorongásainkat, múltbéli sérelmeket, fájdalmakat, mivel a stresszen kívül ezeket is a csípő területén tároljuk.

Kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Varga Tímea
 • +36 70 883 2883

Iyengar Jóga

Az Iyengar Jóga (ejtsd “ájengár”) a hatha jóga egyik módszere, a 95 éves koráig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül. A módszer rendkívül precíz és intelligens. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. A változatos szekvenciák egyaránt fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.

„A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét. Meg kell tapasztalni.” B.K.S. Iyengar Az ászanákat alaposan, precízen és progresszív módon tanítja, kezdetben az ászanák formája a cél, azonban a pózok folyamatosan fejleszthetők egyre szabadabb légzést, csendesebb elmét és idegrendszert eredményezve. Az ászanákat egyfajta egyvonalúság mentén tanítja, a bizonyos testrészek meghatározott vonalak mentén való pozícionálása segíti a testet, hogy optimálisabb helyzetet nyerjen. A korrigált fizikai test lehetővé teszi a belső szervek igazítását és a légzés szabadabb áramlást, végső soron az idegrendszer elcsendesedését.

Fontos, hogy a tanítványok az órákon folyamatos visszacsatolást, egyéni igazítást kapnak. A relaxáció minden gyakorlás része, az óra vége mindig Savászanával zárul. Az irányzat követi a jóga célját: „Cittas vrttti nirodah” azaz az elme hullámzásának csendesítését. Vallja, hogy az elme csak a test megművelésével együtt csendesíthető, ahol a test, az elme és a légzés kölcsönösen hat egymásra. A jóga mindenkinek ajánlott, aki szeretné a testet egészségesen, az elmét csendesen, élesen és éberen tartani. Kortól, nemtől függetlenül bármikor elkezdhető.

Forrás: iyengar.hu

Árak:
2.500 Ft/alkalom
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet (4 hónapig érvényes)

 • Vajai Szabolcs
 • +36 30 986 6958

Jóga & Meditáció

A jóga szamádhi/tiszta tudatosság. A belső igaz, tiszta önvalómmal való találkozás, ez a jóga célja.
A meditáció a belső egyensúly elérésének eszköze. Azt az energiát szabadítja fel, amelyet eddig az állandóan cikázó elme kötött le.

A meditáció gyakorlásához fel kell készítenünk a testet és az elmét.
A 75 perces órák első felben ászana/test gyakorlást végzünk, hogy hosszabb ideig zavaró testi kellemetlenségek nélkül tudjunk ülni meditációban.
Légzőgyakorlatokat, koncentrációs gyakorlatokat végzünk  az elme befelé fordítása, egyhegyűvé tétele érdekében.
Majd relaxációt követően az óra utolsó harmadában megkezdjük a biztonságos meditáció gyakorlást.
Olyan meditációs technikákat gyakorlunk, melyekkel az otthonod csendjében is gyakorolhatsz.
Amennyiben felketettem az érdeklődésed várlak szeretettel a Jóga és Meditáció órámon csütörtök délutánonként!

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Lukács Noémi
 • +36 30 827 7960

INGYENES! Nyugdíjas átmozgató torna

A 60 perces óra célja, hogy jó hangulatú foglalkozáson nagyobb erőfeszítés nélkül átmozgassuk a gerincet, a derék és nyaki szakaszt, a csípőt, a vállat, térdet és bokát.

Célom, hogy a mozgás örömét adjam át óráimmal.

A mozgáshoz a légzést hívjuk segítségül.

A helyszín hangulatának megfelelően az órát relaxációval zárjuk.

Az órát mindenki saját felelősségére látogatja.

Akut, fájdalmat okozó mozgásszervi panasszal, súlyos csontritkulással, magas vérnyomással, protézisekkel az óra látogatása nem javasolt. Ez esetben javaslom az egyéni foglalkozást.

 • Dr. Pető Erika
 • +36 70 360 7979

Hatha Jóga

Az órán ráhangolódás, majd bemelegítés után olyan gyakorlatokat végzünk, melyek az egész testünket erősítik, formálják és rugalmassá teszik. Minden ászanát hosszabb ideig, általában 7-8 légzésig tartunk ki, hogy legyen idő a póz helyes kivitelezésére, odafigyelve a részletekre, közben a mély, egyenletes, orron keresztül történő légzésre is.

Számíthatsz egyensúlyozó gyakorlatokra, hátizomerősítésre, nyújtásokra és fordított testhelyzetekre is. Az óra végén hanyattfekvésben élvezheted a relaxációt.

Ideális azok számára, akik most ismerkednek a jógával, de haladó gyakorlók is találnak benne kihívást.

Az órák hatására:

 • erősödnek az izmaid
 • mozgékonyabbá válik a tested
 • javul az egyensúlyod és a tartásod
 • nő a testtudatod
 • helyreáll az izomegyensúly
 • megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől
 • lelkileg feltöltődhetsz és kiegyensúlyozottabbá válhatsz

Árak:
2.500 Ft/alkalom
11.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
20.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Varga Tímea
 • +36 70 883 2883

RTM - hasizom regenerációs torna

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál és újjáépíti a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanuljunk vele együtt élni, megértsük mi történt a testünkben és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

A program 8 lépcsőből áll. 8 hét alatt fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod, építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak, akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik a gyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodást zárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükséges izmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Árak:
2.200 Ft/alkalom
9.000 Ft – 5 alkalmas bérlet
17.000 Ft – 10 alkalmas bérlet

 • Kalincsák Beáta
 • +36 20 482 5734

Gerinctréning

Gerincnyújtó és erősítő gyakorlatok 60 percben az egészséges gerincért.

Gerincsérveseknek különösen ajánlom!

Elcsavarodással, asszimetriával járó sportok kiegészítéseként heti egy gerinctorna segít, hogy a sport által okozott deformitást korrigáljuk.

Célunk az órával elérni, hogy gerincünk egészséges legyen, ami által mozgásunk harmónikus és fájdalommentes lesz.

Térd, váll stb panaszok esetén is javaslom, a probléma oka sokszor összefügg a gerinc egészségével is.

Árak:
Első alkalom ajándék.
Óra díja 1.000 Forint

A gerinctréning egyéni foglalkozás keretében 1.5 óra 11.000 Forint

 • Pető Erika
 • +36 70 360 7979

Mozgáskotta

A magyar Mozgáskotta módszer játékos komplex mozgás- és személyiségfejlesztő program, 3-7 éves gyermekeknek. A módszert javasoljuk azoknak, akik játékos mozgásfejlesztést szeretnének gyermeküknek, amely többek között segít feloldani a részképesség, tanulási és téri orientációs problémákat, fejleszti a mozgásos ügyetlenséget, valamint megoldást kínál a hiperaktivitás és figyelemzavar esetén.

A mozgáskotta módszer játékos feladatai a tehetséggondozás és az iskolai előkészítés terén is remek lehetőségeket nyújtanak. A fejlesztés célja, hogy a gyermek új oldalról tudja megközelíteni a mozgást, a sportot.

Árak:
Havonta 4 alkalom: 10000 Ft
Havonta 8 alkalom: 18000 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/fő

 • Feketéné Antal Erzsébet
 • +36 30 266 6506 vagy erzsi.mozgaskotta@gmail.com
 • Kovács Zoltánné (Andi)
 • +36 30 163 3860 vagy andi.mozgaskotta@gmail.com