Online Jóga

Az online jóga Facebook csoportunk azok számára jött létre, akik szeretnének részt venni az online jóga óráinkon és szeretnének hozzáférni online jóga tárhelyünkhöz.

ÁRAK
Havi előfizetési díj: 6000.- Ft (4 hétig érvényes)
Fél éves kedvezményes előfizetés: 30.000.- Ft (5000.- Ft/hónap)
Támogatás: bármilyen összeget szívesen fogadunk, 6000 Ft feletti támogatás esetén hozzáférést biztosítunk az online jóga tárhelyhez.
Ebben az esetben az utalásnál kérjük, mindenképpen tüntesd fel a közleményben: „TÁMOGATÁS”

Utalási információk:
Név: Polyák Georgina
Számlaszám: 10404041-69515056-56481005
Közlemény: név, cím e-mail cím vagy TÁMOGATÁS

ÉLŐ ÓRÁK:
• Szerda 18.00
• Szombat 8.00

Ha végigcsináltad az órát visszajelzésként, kérjük nyomj majd egy “like”-ot, kommentben vagy privát üzenetben is tudsz velünk kommunikálni!!!!

Hogyan készülj?

A gyakorlások előtt lehetőleg 2 órával már ne egyél. Válassz egy nyugodt, csendesebb, kiszellőztetett helyet otthon és kérd meg a családodat, hogy ebben az egy órában ne zavarjanak. Halkítsd le a telefonod. Próbáld megteremteni az ÉNIDŐT…
Szükséged lesz egy jógamatracra, ami nem csúszik, egy vagy több keményebb párnára, ülőpárnára és egy plédre és megfelelő internet kapcsolatra. Vizet is készíthetsz magad mellé, hogy ne kelljen kiszaladnod, ha szomjas leszel, de alapvetően nem javasolt a folyadék fogyasztása gyakorlás közben.
Érdemes technikailag felkészülni, hogy minél nagyobb monitoron tudd követni a feladatokat. Mi javasoljuk a TV-re való csatlakoztatást.
Az órák egy zárt csoporton belül indulnak 5 perccel kezdés előtt indítjuk a videót, hogy legyen időd becsatlakozni és pontosan kezdünk.

Ha kérdésed vagy kérésed van fordulj hozzánk bizalommal:
mindegyjoga@gmail.com

Jó gyakorlást kívánunk!
Anikó és Gina