Táborok

MindEgy Jógatábor – június

2022. június 25. – július 2. (8 nap 7 éjszaka)

Június végén kezdődő jógatáborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak. A jóga megnyit és lehetőséget ad a jelenlét állapotának megtapasztalására. Ezen a kalandon nem csak a gyönyörű tengerparti szigetet fedezheted fel, hanem egy belső utazáson is elindulhatsz önnön lényed felé a figyelmed által.

A táborban lehetőséged lesz megtapasztalni a gyakorlatok (ászanák) jótékony hatásait testi, lelki, szellemi szinten, elsajátítani stresszkezelési technikákat a jóga bőséges eszköztárával, mint légzés, meditáció, relaxáció, amiket biztonsággal használhatsz otthon is.

Miért pont ezt a nyaralást válaszd?

Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, tapasztalhatod a közösség erejét, kezdő és haladó jógásként is jól érezheted magad, akár családdal, akár egyénileg is jöhetsz, választhatod a pihenést, vagy aktívan is töltheted a fakultatív idődet, egy szó, mint száz, az utazás mindig kaland…

Bárki jógázhat kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül, sőt a jóga mindenkit segít fejlődni azon az úton, amelyen halad. A jóga egy csodálatos eszköz egy jobb élethez, akár testi, akár szellemi, akár lelki fejlődésünk a cél.

Étkezés

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.

Utazás

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, busz, stb.).

A tábor napirendje

7.00 – Reggeli Jóga
9.00 – Büfé reggeli
10.00 – Fakutatív vagy szabad program (igény szerint)
13.00 – Ebéd (kirándulás esetén csomagolva)
14.00 – Szabad program (vagy fakutatív program)
17.30 – Jóga
19.00 – Könnyű vacsora
20.00 – Beszélgetés, közös játék vagy szabad program

Mit kaphatsz a táborban?

  • napi 1 vagy 2 jógaóra a napi programtól függően (reggel és késő délután)
  • ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
  • alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
  • mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
  • beszélgetések egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia, önismeret) igény szerint.

A tábor szakmai vezetői

Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, sporttréner, yin jóga oktató)

Nagy Anikó (Gerincjóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető, kínai asztrológus, yin jóga oktató)

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 460 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig …. EUR/gyermek
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)

Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Jelentkezés, bővebb információ

Email: mindegyjoga@gmail.com

vagy

http://www.vegatabor.hu/tabor/mindegyjoga2022

Vélemény, hozzászólás?