Táborok

MindEgy Jógatábor – június

2023. június 25. – július 2. (8 nap 7 éjszaka)

Június végén kezdődő jógatáborunk helyszíne a tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a feltöltődésre vágyóknak. A jóga megnyit és lehetőséget ad a jelenlét állapotának megtapasztalására. Ezen a kalandon nem csak a gyönyörű tengerparti szigetet fedezheted fel, hanem egy belső utazáson is elindulhatsz önnön lényed felé a figyelmed által.

A táborban lehetőséged lesz megtapasztalni a gyakorlatok (ászanák) jótékony hatásait testi, lelki, szellemi szinten, elsajátítani stresszkezelési technikákat a jóga bőséges eszköztárával, mint légzés, meditáció, relaxáció, amiket biztonsággal használhatsz otthon is.

Miért pont ezt a nyaralást válaszd?

Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, tapasztalhatod a közösség erejét, kezdő és haladó jógásként is jól érezheted magad, akár családdal, akár egyénileg is jöhetsz, választhatod a pihenést, vagy aktívan is töltheted a fakultatív idődet, egy szó, mint száz, az utazás mindig kaland…

Bárki jógázhat kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül, sőt a jóga mindenkit segít fejlődni azon az úton, amelyen halad. A jóga egy csodálatos eszköz egy jobb élethez, akár testi, akár szellemi, akár lelki fejlődésünk a cél.

Étkezés

Ételeink hús, tojás és hagyma mentesek. Az ételek minősége érdekében a felhasznált zöldségek, gyümölcsök jelentős részét a frissen, a supetári piacról szerezzük be. Szakácsaink az indiai konyhában jártasak, ezért jellegében ezeket a jegyeket lehet felfedezni az ételekben, de természetesen a magyar szájíznek megfelelően készülnek. Van lehetőség glutén és/vagy tejmentes/vegán étkezésre plusz 30 Euro áron.

Utazás

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, busz, stb.).

Szállás

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. A legtöbb szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.

A tábor napirendje

6.30 – Energetizáló Jóga
9.00 – Reggeli
10.00 – Fakutatív vagy szabad program
13.00 – Ebéd (kirándulás esetén csomagolva)
14.00 – Fakutatív vagy szabad program
18.30 – Vacsora
19.30 – Szellemi jóga gyakorlás (meditáció, mantra, légzés stb.)

Mire számíthatsz a táborban?

 • napi 1 mozgásos jógaóra a napi programtól függően (reggel és/vagy késő délután)
 • ismerkedés különböző meditációs és relaxációs technikákkal
 • alap jóga légzéstechnikák elsajátítása
 • mantrázás, mudrák (kéztartások) tanulása
 • beszélgetések egészséges életmód témában (egészséges étkezés az ayurveda alapján, jóga filozófia, önismeret) igény szerint.

 

 • Fakultatív program lehetőségek, melyek közül időjárás függvényében választunk:
 • Kirándulás a sziget rejtett kolostorába (Blaca kolostor) Belépő: kb. 7 Euro
 • Kóstolás az olíva múzeumban
 • Kirándulás a Dalmát szigetvilág legmagasabb csúcsára a Vidova Gorára
 • A világ egyik legszebbnek választott strandján, Bolon is körbenézhetünk
 • Felfedezhetjük a titokzatos sárkánybarlangot is Euro/fő
 • Egyéni Biciklibérlés kb. 13 Euro fél napra
 • Exclusive speed motorcsónakos túra Hvar városába, strandolás a hajóról csodás türkizkék öblökben 80 Euro/fő (csak 12 fő jelentkezése esetén indítjuk, előzetes regisztráció szükséges!!!)
 • Naplementés gyakorlás és séta Milna egyik legvédettebb és legszebb hajóskikötőjében
 • Gyakorlás Dol ősi, piciny falucskájában a hegytetőn, a kolostorkertben
 • Egy napos kirándulás Spitbe

A tábor szakmai vezetői

Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, sporttréner, yin jóga, taichi oktató)

Nagy Anikó (Gerincjóga oktató, légzés tréner, kineziológus, rekreációs mozgásprogram vezető, kínai asztrológus, yin jóga, csikung és taichi oktató)

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 520 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 EUR/gyermek, 10 éven felüli gyermek 440 Euró
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)

A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a fakultatív programokat.
A változás jogát fenntartjuk! A fenti leírás nem ajánlattétel, tájékoztató jellegű!
A táborban mindenki saját felelősségére vehet részt! A táborban való részvétel feltétele az egészséges fizikai és mentális állapot.

Jelentkezés, bővebb információ

Email: mindegyjoga@gmail.com

Telefonszám:
Anikó 06 70 292 9525
Gina 06 30957 7360

Helyedet 160 Euro foglaló befizetésével biztosíthatod. 2023. május 1. után a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

COVID-záradék: A táborban csak egészségesen, tünetmentesen lehet részt venni. A szállással való egyeztetés alapján, amennyiben a tábor ideje alatt hatályos rendelkezések értelmében a tábor jogszabály szerint nem tartható meg, a befizetett foglaló teljes összegben visszajár. Egyéb esetben az előleg visszafizetése nem lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?