Táborok

Befordulás helyett Elvonulás

2022. szeptember 30. – október 2.

Az ősz világában bölcsesség lakozik és ez a mágikus időszak felkészülés lehet az elcsendesedésre. Az átmenet a nyár és a tél között emlékeztet minket az élet körforgására. Gyere velünk és töltődjünk fel együtt jógával és az évszaknak megfelelő egészséges, vegán, vitamindús ételekkel. Most kivételes lehetőség, hogy ezeket az ételeket, közösen főzzük meg, a recepteket készhez kapva, otthon is el tudd készíteni. Inspiráló ötleteket adunk további ínycsiklandozó ételekhez.

Megfürdőzve az utolsó őszi napsugarakban energetikailag tiszta, vitamindús ételekkel készülünk fel a télre. Testünket méregtelenítjük, hogy felszabadulhassunk, mind fizikai, mentális és érzelmi szinten. Ehhez biztosítunk teret ebben a 3 napban a jóga, csikung, energiaszint emelő légzés, vegán étkezés, szauna, jacuzzi és önismereti beszélgetések által.

Ennek a tábornak a különlegessége még, a kiscsoportos létszám, amely lehetővé teszi a személyesebb légkört, így létrehozva a valódibb kapcsolódást.

program tervezet

Étkezés: tiszta, energetizáló vegán ételek, közös élményfőzés, receptek

Mozgás program: áramlós jógagyakorlás, yin jóga, csikung, energiaszint emelő légzés

További programlehetőségek: szauna, jacuzzi

Szállás

A Nagykónyiban található Berky Kúriának a varázslatos természeti adottságokkal rendelkező, meseszép Tolnai-dombság ad otthont. A házban igényes, letisztult, modern design keveredik az épület hagyományos, rusztikus elemeivel.

Elhelyezés: 2, 3, 4, 5 ágyas szobákban

Közös terek

Szauna, jacuzzi, házimozirendszer teszi még kényelmesebbé a pihenést.

A ház legnagyobb közös helyisége az otthonosan berendezett, kandallóval is felszerelt nappali szoba, melyet puha fotel és 3 óriás kanapé tesz kényelmessé. Az épület másik nagy közös helyisége a tágas ebédlő a közepén gigantikus, rusztikus stílusú ebédlőasztallal. A masszív bútordarab körül mindenkinek jut hely, legyen szó közös étkezésről vagy akár társasjátékozásról.

A tábor szakmai vezetői

2015 óta szervezünk rendszeresen jógatáborokat belföldön és külföldön. A táboroztatás mindkettőnk számára közös munkánk legkedvesebb része, hisz itt van idő, tér és lehetőség – a valódi kapcsolódásra veletek, – elmélyülni és felfedezni önmagunkat a jóga és önismereti technikák által.

Megtalálsz minket az Instagramon: https://www.instagram.com/mindegyjoga/
Facebookon: https://www.facebook.com/mindegyjoga

Nagy Anikó (Gerincjóga oktató, yin jóga oktató, légzés tréner, kineziológus, kínai asztrológus, rekreációs mozgásprogram vezető)

Polyák Gina (Gerincjóga oktató, Vinyasa Flow Jóga oktató, Hatha Flow Jóga oktató, Kismama és Baba-mama jóga oktató, yin jóga oktató, sporttréner)

Ár

69.000 Ft a program teljes ára (2 éjszaka szállással, étkezéssel és programokkal)

Az utazás egyénileg történik!

Helyek korlátozott számban elérhetőek. Előleg befizetésével biztosíthatod helyedet, ami 30.000 Ft.
(2022. augusztus 30 után az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Jelentkezés

Jelentkezés és bővebb információ:
mindegyjoga@gmail.com
06/309577360 vagy 06/70 2929525

Jelentkezési határidő:
2022. szeptember 1.
A helyeket jelentkezési sorrendben töltjük. Kérjük időben jelezd részvételi szándékodat, mert csak 14 főt tudunk fogadni.

Vélemény, hozzászólás?