1. A HÁZIREND mindenki számára kötelezően betartandó. A MindEgy Jóga Központba való belépéssel és az órákon történő részvétellel elfogadod azt.
 2. Tiszteld meg magadat és másokat is – érkezz pontosan, 10-15 perccel az óra kezdése előtt, hogy legyen időd az átöltözésre és a ráhangolódásra!
 3. Mobiltelefon használata a termekben tilos. Kérjük, kapcsold ki az óra előtt, vagy halkítsd le telefonkészülékedet, illetve a rezgő üzemmódot se használd! (egy selfit azért engedélyezünk 😉
 4. Kérjük, ügyelj a tisztaságra!
 5. Benti papucs használata kötelező!
 6. Az órára ne használj parfümöt vagy erős illatú dezodort vagy krémet. Mozgásos óratípusoknál zokni használata nem javasolt, a csúszásveszély miatt.
 7. Az órák előtti várakozás a földszinti társalgóban lehetséges. A jógatermek előtti beszéd (a halk beszéd is) a bent jógázók érdekében kerülendő.
 8. Az épületi belépőkódot a saját és mások biztonsága érdekében ne áruld el senkinek. Értékeidért felelősséget nem tudunk vállalni.
 9. Bejelentkezés az órákra kötelező!
 10. Óra lemondást a délutáni kezdési időpont előtti 3 órával, a reggeli óráknál előző este 22.00 óráig fogadunk el. Ha ez nem történik meg, abban az esetben az óra díját meg kell téríteni, vagy a bérletből levonásra kerül.
 11. A lejárt bérleteket érvénytelenítjük.
 12. Kérjük, a jógaeszközöket rendeltetésszerűen használjátok és óra után lefertőtlenítve, megfelelően pakoljátok össze.
 13. Saját jógaszőnyeg és törölköző használata erősen javasolt!
 14. Az itt felejtett tárgyakat hónap végéig őrizzük csak meg, utána leselejtezzük.
 15. Ételt bevinni a terembe tilos!
 16. A parkolóban a KRESZ szabályait kérjük betartani, a támfal mellé, a gazdasági bejárathoz és az épület közvetlen falához állni tilos!
 17. A MindEgy Jóga vendégei elfogadják, hogy róluk esetlegesen fénykép készüljön, amennyiben nem kívánsz fényképen szerepelni, azt kérjük mindig a fénykép készítéskor jelezd!
 18. Az órán saját felelősségre veszel részt, ezért figyeld a tested jelzéseit, kövesd az oktató utasításait és tudatosítsd magadban, hogy bármikor leállhatsz pihenni. Nagyon fontos, hogy ha bármilyen változás történik egészségi állapotodban, azt mindig közöld az adott tanárral (várandósság, sérv, érrendszeri megbetegedések, mentális problémák, gyógyszeres kezelés stb.) Ebben az esetben mindig csak orvosi engedéllyel lehetséges a részvétel.
 19. Habár minden vendégünk esetében a legnagyobb gondossággal járunk el, egészségi állapotodért és annak változásáért, sérüléseidért semmilyen felelősséget nem vállalunk!