Vlog

Egy nap a jógatáborBOL

Brac leghíresebb pontja, a sziget déli részén, Bol falucskában található Aranyszarv, amit a világ egyik legszebb strandjának váasztottak éveken át.
A hely elsőre lehet, hogy csalódást okoz, hiszen a jól ismert képek mind felülről készülnek. A valóságban egy árnyékot teljesen mellőző murva halom.

Ám ha elengedjük elvárásainkat, egyedülálló ajándékokat rejt számunkra.
A természetesen kialakult félszigetecske az áramaltok határára változtatja formáját, hol jobbra, hol balra kunkorodik a csúcsa. A víz színe a türkiz, kék és mélykék árnyalataiban váltakozik. Hirtelen mélyülő partszakasza, és folyton szeles időjárása miatt testközeli élményt nyújt a szörfösök és kite-osok extrém sebessége és ugrálása, sőt, ha szerencsénk van láthatunk foil-osokat is!
A félsziget tövében fiatalos bárok, különböző gyorsétkezdék találhatóak. A toalett és a zuhany fizetős.

Bol faluja, bár pici, mégis rendkívül jól ellátott minőségi éttermekkel és fagyizókkal, még vegán bistro is van, ráadásul 2 helyszínen! Az ófalut és a strandot összekötő árnyas partmenti sétány tényleg kihagyhatatlan, helyi kövekből készült csecsebecséket, ajándékokat árulnak és itt a legszebb a tenger vize, mely szintén strandolásra alkalmas!

A videóban igyekeztünk átadni a hely hangulatát és különlegességét.

Tartsatok velünk horvátországi táborainkban, ahol a jóga mellett felfedezzük a dalmát szigetvilágot!

Vélemény, hozzászólás?