Polyák Georgina

Rólam

Körülbelül 20 éves korom óta jógáztam a mozgás szeretete miatt, de az igazi változást egy tengerparti jógatábor hozta meg számomra.

Addig azt hittem a jóga egy nyújtásos torna. Fantasztikus, szinte megvilágosodás volt számomra a felismerés, amikor először megéreztem, azt, amit nem lehet szavakkal leírni. Teljesen átalakult bennem a jóga fogalma és megéreztem magamban a lényegét, a figyelmet.

 

A táborból hazaérkezvén beiratkoztam első jógaoktatói tanfolyamomra és utána megállíthatatlanul hozta az élet egyik dolgot a másik után. Azóta a jóga és a flow szerelmese vagyok. Számomra olyan ez, mint egy imádság, egy út önmagamhoz.

 

Személyes tapasztalatom, hogy a jóga és a figyelem gyakorlásával tudatosabban tudom kezelni a napi feszültségeket, stresszes helyzeteket, érzéseimben és a velem kapcsolódó emberekben felismerhetem önmagam. A jóga folyamatos fejlődést biztosít, kihívást ad, ezzel együtt elfogadásra és önismeretre tanít.

 

Gyerekkorom óta pozitív gondolkodónak ismertem magam, a jóga óta viszont akkora mélységeket és magasságokat éltem meg, hogy inkább a teljesség az, amire törekszem és ezt próbálom átadni az óráimon is. Szerintem a jóga egy csodálatos eszköz, ami segít megtalálni a harmóniát saját magamban és az életben. Hálás vagyok ezért a kimeríthetetlen adományért, a jógáért, minden tapasztalásért, az életért. Bejelentkezés: 06 30 957 7360

Végzettségeim

Gerincjóga oktató

Sportoktató  |  Hatha Flow-, Vinyasa Flow jógaoktató  |  Kismamajóga Flow Jógaoktató  |  Baba-mama jógaoktató

 

Tagság

Vinyasa Flow Jóga Egyesület

Vissza

Elérhetőségünk

Címünk:

8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 50.

 

Telefon:

Gina: +36 30 957 7360

Anikó: +36 70 292 9525

 

Email:

mindegyjoga@gmail.com