Egyéni kezeléseink

Shiatsu masszázs

A shiatsu japán szó, ujjnyomást jelent. A shiatsu kezelés egy olyan módszer, mely az egészség fenntartására és a betegségek megelőzésére fejlődött ki a kínai gyógyászaton alapulva.

 

Energiakezelés az életerő harmonizálására. Ez az életerő (japánul Kí) ott áll minden testi-lelki működésünk, gondolatunk hátterébe.

 

A vérerekhez hasonlóan csatorna rendszerekben áramlik testünkben, úgy nevezett meridián vonalakban. Ezeknek a meridiánoknak az érintésén alapszik a kezelés.

A shiatsu az embert testi-lelki-szellemi egységként tekinti. Nem tüneteket gyógyít, hanem az egész embert.

 

Hatásai

- Jobb közérzet

- Fájdalmak csökkennek vagy eltűnnek

- A szervek működése harmonikussá válik

- A test tudatosság erősödik

- A figyelmet a teljes testre irányítja, ott tartja a testtel érzett egységet megteremti és tanítja a változások érzékeny észlelését

- Felszabadítja a feszültségekben megrekedt és ezért rendelkezésre nem álló erőket

 

Az érintés alapszükséglete az embereknek, mégis nagyon kiszorul az érintkezéseinkből napjainkban!

 

Bejelentkezés

Nagy Eszter +36 20 263 9950

Craniosacralis terápia

A terápia a craniosacralis/koponya-keresztcsonti rendszerre épül, melyen belül a craniosacralis folyadék termelődése és felszívódása által egy különleges ritmus valósul meg a testben. A terápia során erre a finom ritmusra hangolódunk rá. Ez normál esetben egyensúlyban van 6-12 ritmus/ perc tartományban.

Ha valamilyen oknál fogva a rendszerben zavar keletkezik, különböző betegségek kialakulását vonja maga után, főleg a központi idegrendszeren belül.

 

Példák

- érzékelési, motoros, neurológiai működési zavarok

- krónikus fájdalmak

- tanulási nehézségek

- fejfájás, migrén

- orrmelléküreg problémák

- rövid távú memória problémák

- lumbális (ágyéki, deréktáji) terület problémái

- nyakcsigolyák problémái

- depresszió

- pánik

- hallás problémák

- epilepszia

- stressz

 

A terápia célja a craniosacralis folyadék (gerincvelői agyi folyadék) áramlásának harmonizálása, koponyán belüli keringés javítása, idegi funkciók harmonizálása.

Ezzel javítható az immunrendszer működése, fokozható a méregtelenítés és növelhető az egész szervezet vitalitása!

 

Bejelentkezés

Nagy Eszter +36 20 263 9950

Hangtál egyéni kezelés

    A hangterápia (rezgésterápia) egy holisztikus egészségmegőrző módszer, amelynek legfőbb célja a testi-lelki-szellemi egyensúly megőrzése, ill. visszaállítása.

Betegség esetén a szakszerű orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazhatunk hangterápiát a jobb életminőség elérése és a gyógyulás elősegítése érdekében.

 

Stresszoldó, nyugtató, relaxáló, harmonizáló, egyensúlyba hozó, energetizáló hatása révén kiváló egészség megőrzési, betegségmegelőzési eszköz. Támogatja a mély meditációs állapot létrejöttét.

A hangterápiás kezelések alkalmazhatóak egyénileg vagy csoportos hangfürdő keretében, melyek során a hangterapeuta tibeti hangtálakat, gongokat és egyéb kiegészítő hangszereket használ.

A rezgések az emberi testre minden esetben hatást gyakorolnak, függetlenül attól, hogy hiszünk-e benne. A hangtálak és gongok rezgései öngyógyító folyamatokat indítanak be, arra ösztönzik a sejteket, hogy a saját harmonikus, egészséges frekvenciájukon rezegjenek.

 

A rezgéseket a testünkben levő folyadék vezeti, a rezgéshullámok elkezdik feloldani az egészséges energiaáramlást akadályozó blokkokat, így energiarendszerünk működésében pozitív változásokat tapasztalhatunk. A rendszeres hangfürdő vagy hangterápiás kezelés hatást gyakorol a testi funkciókra és a lelki életünkre egyaránt.

 

Bejelentkezés

Sárközi Krisztián +36 20 446 3585

B.O.T. ( Blokk Oldás Terápia)

Azon Lelkeknek szólhat ez az Önsegítő beszélgetés, akik felelősséget akarnak vállalni az életükért, földi létükért, tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy a világunkat belülről lehet felfedezni és ezáltal változhat majd a külvilágunk tapasztalása is. Az igazsággal való szembenézés nélkül valós gyógyulás, vagy változás nem lehetséges.

Ezért ez nem feltétlen örömteli, fájdalommentes túra, de mindenképp felszabadító lehet!

Az Önfeltáró beszélgetések során a kineziológiából jól ismert izomválaszokhoz is fordulunk segítségért. Használunk még Önismereti és stresszoldó technikákat, energiaszint emelő gyakorlatokat.

 

Hogy milyen esetekben érdemes ezt az oldást választanod?

- Ha valóban szeretnél változtatni, érzed az elég érzést és nem a társadalmi elvárások, megfelelések miatt, hanem belőled fakadó a motiváltságod.

- Ha úgy érzed megrekedtél, elakadtál az életedben, újra és újra hasonló élethelyzetekben találod magad, amivel már nem tudsz megbirkózni.

- Ha sok-sok zavaró elemmel, élethelyzettel, személyekkel találkozol a hétköznapjaidban és már megkeseríti a mindennapjaidat. (Család, munkahely, párkapcsolat..stb)

- Ha szorongsz, félsz a hétköznapoktól…

- Ha csak meg akarod osztani valakivel belső, külső történéseidet.

-  már fizikai betegséggé manifesztálódott az élethelyzeted.

 

Hány alkalom szükséges?

Ez teljesen egyén és téma függő. Van, hogy egy alkalom elég, de van úgy hogy 4-5 alkalom is kell ahhoz, hogy a probléma gyökeréig lehatoljunk.

 

FONTOS!

Az Önsegítő beszélgetés semmi estben nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést!!!

Az oldások során elhangzottak, illetve események szigorúan bizalmasak, ennek megfelelően titoktartási kötelezettségem van.

 

Rólam

Nagy Anikó vagyok, Veszprémben élek és a Veszprém megyei Kórház Egészségfejlesztési Iroda munkatársaként dolgozom. Jóga és energiaszint emelő légzésórákat tartok.

2009-ben végeztem a Transzperszonális pszichológia és Légzés Intézetben, ahol sok sok terápiás módszert tanultam főként a légzés mélyreható erejével.

Közben a kineziológia útjára léptem, ami egy holisztikus gyógyító, személyiségfejlesztő módszer, amiben teljesen megtaláltam Önmagam.

Közel 10 éves önmunka tapasztalata áll mögöttem és ezzel kívánok hozzájárulni embertársaim jól-létéhez.

 

A foglalkozás időtartama 1,5 óra, de ez egyénileg változhat.

Díja: 8000 Ft/ alkalom (1,5 óra) és minden további megkezdett fél óra 2500 Ft

 

Nyitott Szívvel várlak!

 

Bejelentkezés

Nagy Anikó +36 70 292 9525

 ThetaHealing® konzultáció, lelki tréning

Már tizen éve kezdtem az önmegismerésembe és -fejlesztésbe. Sok tapasztalaton, felismerésen keresztül, rengeteg hitrendszeren, beidegződésen, hozott és felvett mintákon átevickéltem. És végre megérkeztem saját magamba! :)

Az utamnak nincs vége, de nem mindegy, hogy hogyan folytatom. Megértettem, hogy nem másokat vagy a körülményeket okolom saját helyzetemért, hanem megkeresem mi a tanulni, megoldani való belőle és megváltoztatom :)

Ezzel együtt megérkezett, hogyan tudnám a magammal hozott képességeimet mások hasznára fordítani. A velem született készségeket és az azóta megszerzett tapasztalatokat, tudást immár ötvözöm az értő figyelemmel, rálátással és támogatással.

 

Nehézségeid vannak a szexualitásban? Nem tudod megélni nőiségedet/férfiasságodat?

Kapcsolataid (szülői-, pár-, gyermekkel való, bármilyen társas-) minőségén javítanál?

Egy állandóan ismétlődő helyzetben találod magad és szeretnéd megérteni a miért-et, kilépni belőle?

Hiányérzeted van?

Nem találod a helyed?

Állandóan rossz, nyomott a hangulatod? Esetleg depressziós vagy?

Egyszerűen csak boldogabban, kiegyensúlyozottabban, harmóniában szeretnél élni?

Valamilyen betegséged van?

Készen állsz szembenézni önmagaddal?

 

Ha a fenti kérdések valamelyikére is igen a válasz, szívesen segítségedre leszek. Amennyiben hozzám fordulsz, úgy megkeressük, hogy adott helyzetben mire is van leginkább szükséged, milyen formában is tudnám a folyamatodat hatékonyan támogatni, segíteni.

Várlak szeretettel!

 

Bejelentkezés

Makkos Réka +36 70 500 0408

Vissza

Elérhetőségünk

Címünk:

8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 50.

 

Telefon:

Gina: +36 30 957 7360

Anikó: +36 70 292 9525

 

Email:

mindegyjoga@gmail.com

    A hangterápia (rezgésterápia) egy holisztikus egészségmegőrző módszer, amelynek legfőbb célja a testi-lelki-szellemi egyensúly megőrzése, ill. visszaállítása.